Motivációs Napló

 

Készítettem egy ingyenesen letölthető Motivációs Naplót, amely kifejezetten abban segít, hogy a céljaidat könnyebben elérd. 

A Gyógyító Illatok weboldalról tölthető le: innen

Gyakorlati tanácsok a céljaid eléréséhez

1. Készülj fel a változásokra. Határozd meg, az életed mely területén szeretnél változást.

2. Szerezd be és készítsd össze az alapanyagokat, eszközöket. Töltsd le és készíts motivációs naplót, évtervezőt, egészséges élelmiszereket, súlyzót, jógamatracot… 

3. Rendezd át a kamrát, a konyhát, takarítsd ki a hűtőszekrényt. Alakítsd ki az új életmódhoz a legfontosabb helyiségeket (konyha, kamra, edzős-sarok). Dobd ki, ajándékozd el azt, ami kísértésbe hoz. Szabadulj meg azoktól a dolgoktól, amik megbetegíthetnek.

4. Szelektálj a gondolatok között. Kezdd el tudatosan alkalmazni a pozitív gondolkodást. Mindig azt nézd, hogy mi sikerült, ne azt, ami nem. 

5. Mindig legyenek céljaid! A céltalan élet halott élet. A célok először csak az egészség és az életmód kérdésben legyenek, ahogy alakul az egészséged úgy szélesítheted a céljaid területét.

6.Gondolkozz eredményekben! Higgy a sikerben. Az apró eredmények is számítanak! A hozzáállásod lesz a sikered záloga. 

7. Sose add fel könnyen. Ha elrontottál valamit, vagy épp bűnöztél, az nem a világ vége. Már a következő pillanatban is képes vagy változtatni. Ha felálltál az esésből, az már újra egy tiszta lap.

8. Ami eddig volt az a következő pillanatban teljesen megváltozhat.

9. Az elért eredmények számítanak csak!

10. Légy magaddal türelmes!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése